VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommarfirande på landet

Första besöket på landet för mig och Andreas i år. Här fattas Saga extra mycket ändå är det lättare än väntat. Jag trodde det skulle vara svårt att bara kliva in i stugan och se hennes saker här ute. Det gick rätt okej. Kanske var det bra att starta upp den här helgen hos Ellas familj. Det var mysigt.

image

Här på landet är det nu fullt hus och ändå är det så tomt. Saga tog plats på alla sätt och vis. Pigga, glada, härliga unge. Vi har gjort det vanliga med midsommarfirande på ängen, fiskdamm, lotter, tipspromenad, sill, lax och annat gott, femkamp osv med allt annat som hör till. Nästan inget regn, bara 100% luftfuktighet…Vi har haft en fin dag men hon fattas oss. Det känns konstigt i kroppen, i hjärtat. Det får vara så.

image

Glad för Milo och Emelie och övriga familjen. Vill aldrig vara ensam på en högtid.


Kommentarer


  1. Solveig 2016/06/25 on 11:02 Svara

    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna