VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedagen är passerad.

Dagen var jobbig. Riktigt tuff. Otur med vädret och rejält med ångest i bröstet. Jag och Milo sov bort över en timme av dagen. Välbehövligt men helt groggy efteråt och ännu mera obehag i kroppen.

Vi firade med tårta när Andreas kom hem efter 17. Stine hade gjort jättefina och goda tårtor. Det var en mysig kväll. Milo fick presenter. Det är han värd. Han växer upp i skuggan av en sorg över två systrar han inte kommer ha några minnen av, utöver de minnen vi ger honom. Vi kommer att hålla flickorna så levande som det går och kommer att fortsätta äta tårta 18 juni. Det var då jag blev en mamma. Det vill jag inte sluta uppmärksamma.

image

Jag är glad för alla er som skrivit, ringt och kommit till oss och till graven. Det värmer i ett sorgset mammahjärta att mina flickor lyckats fånga er uppmärksamhet och lämnat spår hos er.

image

Saga och Nova. Mina flickor. Saknar så otroligt mycket.


Kommentarer


  1. Solveig 2016/06/20 on 09:41 Svara

    Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna