VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ut på äventyr

Jag vet inte om ni vet det men i sommar inträffar en väldigt stor och speciell händelse. Anneli och Kenth ska gifta sig. Som vi längtar och har längtat sen vi blev bjudna till bröllopet!

I fredag var det dags för Annelis möhippa. Ett superkul dygn med härliga tjejer. Hennes vänner visade sig vara lika goa som henne själv, så klart. Jag är väldigt glad att jag slog bort alla tankar om att min sinnesstämning sänker gruppen, utan följde med. Jag hade väldigt kul och det var skönt att fokusera på någon annan helt och hållet. Anneli är viktig för mig och jag ville verkligen vara med och dela den här upplevelsen med henne.
Jag avvek tidigare än mitt vanliga jag hade gjort men det kanske inte bara var av ondo.
Anneli hade sällskap fram till småtimmarna av andra och alla var ändå otroligt pigga och fräscha vid frukosten 09, imponerande 🙂

image

Trött igår kväll när vi kom hem men mysigt att sitta uppe en liten stund med Jenny och Diana. Grabbarnas svensexa var lördag till söndag så det var vi och Milo o Linn. Milo var orolig i sömnen som han varit ett tag nu så la mig tidigt med honom i hopp om att han skulle sova djupare. Funka inte. Stökig natt men tyckte ändå jag fick sömn mellan alla uppvaknanden.

Idag har vi varit trötta och mest hängt i soffan. Jag somnade utan att märka det, Jenny och Diana hade Milo. Läskigt när kroppen slås ut sådär. Som att den får nog och inte kan röra sig. Det har nästan aldrig hänt mig. Mitt problem brukar vara att somna. Tacksam för att Milo var i trygga händer, tryggare än mina.
När de åkte kom min fina vän Michelle och uppvaktad mig med morsdagpresent och Maria har varit här och ätit glass med oss.
Åkte sen till min mamma och bjöd på middag och vin.

image

image

image

Kaotiska känslor i kroppen, en brutal huvudvärk, endel ångest men trots allt en bra dag efter en bra helg. Hur många olika känslor kan egentligen rymmas i en kropp?

Nu är det sådär oerhört tyst i huset så det tjuter i öronen. Så tyst som det bara kan bli i ett hus där de har bott flera men inte längre gör. Två barn har varit skrivna här men finns inte mer. I botten av en vält leksakskorg ligger Ubblan. Sagas Ubbla. Den utlösande faktorn denna kväll som fick tårarna att rinna utan slut.

image

image

Min Saga, vi skulle ju leva lyckliga i alla våra dar. Så trodde jag när jag fick veta att jag bar dig och din syster i min mage. Så lycklig över att berikas med två barn på en gång. Jag saknar dig så oerhört mycket. Vi pratar som dig här hemma. Använder dina ord och uttryck. Jag vet att du var med i kyrkan. Jag kände din närvaro och du skulle aldrig missa chansen att se flera instrument spelas. Det spelades för dig min fina, bara för dig. Jag såg för mig hur du och din syster lyckligt dansade runt hand i hand under psalmerna och den övriga musiken.
Älskade Saga, jag visste att du var till låns men jag var inte redo att släppa dig än.

image

image

Saga älsa hoppa pöl


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna