VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagarna går

Jag vill skriva för att visa att jag lever och står på benen. Jag försöker börja varje dag med en dusch, jag är noga med frukost, lunch och middag, jag strävar efter att lämna hemmet varje dag även om jag inte har lust och jag lägger mig ”i tid” varje kväll för att försöka upprätthålla något form av normalt dygn.

Jag lyckas inte fullt ut med ovanstående men jag försöker iaf låta livet rulla på så som det måste.
Det är svårt att få utrymme för sorgen med Milo hemma. Han är en riktig glädjespridare men det är inte alltid det man behöver i sorgen. Jag är väldigt tacksam för förskolans erbjudande. Det kommer att hjälpa mig oerhört att ha honom på fsk några timmar.

Jag vill skriva massa tacksamma ord till er som vågar träffa oss, vågar höra av er, fortsätter höra av er fast ni inte får så mycket respons. Och till er som genom Keep Fighting tagit bort endel av den ekonomiska oron för sommaren. Genom Saga förlorade vi inte bara ett barn utan också en inkomst, ett jobb som personlig assistent.

image

När Marie mailade mig siffran imorse trodde jag henne fingrar råkat få med en siffra för mycket…

image

Klänningen från Me and I. Jag köpte den och jag köpte en lika i 122 till Saga. Vi skulle matcha. Hon och hennes färger skulle göra sig bättre än mig i klänningen. Den är så mjuk och skön. Saga hade älskat den. Jag förstod inte allvaret. Jag fortsatte kolla på kläder den där lördagen 16 april. Inte ens när Andreas sa att Stefan sagt att de gjorde HLR förstod jag. Jag trodde Stefan sa fel, menade syrgas. Stora kramper, blåa läppar… Det var inget ovanligt. Det var dåligt, tråkigt och jobbigt för Saga men det var inte anledning att sluta med vad jag gjorde när Saga var hos sin bonusfamilj. Så behövde vi åka in till sjukhuset. Michelle frågade vad jag tänkte i bilen påvägen in. Jag hade inget svar för jag tänkte in alls. Det var totalt blankt i huvudet och till stor del är det lika blankt fortfarande.

Jag har förlorat två av mina tre barn. Jag skriver för att visa att jag lever och står på benen men jag tror jag gör det för att jag blivit avtrubbad. Inte känslokall, absolut inte, men avtrubbad. Bränd av livet.

image


Kommentarer


 1. Banafshe 2016/04/29 on 12:31 Svara

  Kram till er <3

 2. Sussie 2016/04/29 on 12:52 Svara

  Att läsa dina ord gör att det svider i hjärtat. Det är så svårt att hitta orden att säga det man vill. Ni satte verkligen spår hos mig när vi träffades hos Helena , Saha stal en bit av mitt hjärta och jag tänker på er varje dag. Du skriver så klokt och inte är det väl konstigt att du är bränd av livet. Det är så orättvist. Jag önskar att jag skulle kunna krama om dig ordentligt. Tavlan är klar till er och dikten. Jag var så rädd att göra fel när jag skrev den till er, jag hoppas att du känner att den är gjord med kärlek. Ta hand om er och var rädda om er. Vi ses i sommar nånting hoppas jag <3 massor av kärlek till er alla tre <3 <3 <3

 3. Ia 2016/04/29 on 13:38 Svara

  Skickar kramar, kraft och mod!
  Ville skicka ett litet tips, kanske inte något att tänka på med det första, men det sitter mycket minnen i kläder, sängkläder, filtar osv. Samla allt, spara, sy ett vackert lapptäcke av de här tyg-minnena. Ett skönt lapptäcke, att dra över sig när det är tungt och kallt. Ett där det är plats till er alla 3 under. Jag lovar, det känns bra, istället för att ha kläder lagrade i en låda.
  <3 <3 <3 <3 <3

 4. Helena 2016/04/29 on 15:15 Svara

  ❤️Kramar❤️

 5. Charlotta 2016/04/29 on 19:19 Svara

  Hej, Jag vill bara uttrycka mitt deltagande i er sorg. Jag hittade hit första gången för ca ett år sen, när min dotter hade sitt första anfall. Hon är fortfarande under utredning och vi vet ännu inte vad som är ”fel”. Jag har läst hela bloggen, det lilla och det stora. Vilka otroligt fina flickor ni har fått, och förlorat. En sån fantastisk mamma du har varit till dina små, och fortfarande är. Jag kan bara beklaga sorgen som du och din familj får genomgå, nu ännu en gång med Saga.

  Många, många kramar

 6. K 2016/04/29 on 22:02 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna