VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tung måndag

Första dagen jag och Milo varit ensamma större delen av dagen. Andreas åkte till skolan för att upprätthålla någon form av vardag. Det var bra för honom. Han är sjukskriven och inte speciellt produktiv men jättebra de han orkar göra och vara delaktig med i grupparbeten.

Jag önskar på ett sätt att det var naturligt för mig att gå tillbaka till jobbet nu. Något att klamra sig fast vid som inte är sorg och saknad men jag vet också att jag behöver den här tiden. Jag har haft många timmar terapi de senaste åren och på så vis lärt känna mig själv och förberett mig för att förlora två barn. Jag är tacksam över att jag vågat sätta ord på det innan det hände. Det hjälper mig nu.

Vi har fått ett fint erbjudande om att låta Milo börja fsk redan nu. Vi har bestämt oss för att börja med 15h för honom. Inskolning redan nästa vecka.

Mitt tålamod fungerar inte. Alla känslor ligger så ytligt. Han stärker mig men jag lyckas inte ge honom den trygghet han förtjänar. Det kommer att vara skönt för honom att ha förmiddagen på fsk.

image

Den här minnesboken ligger hos oss och kommer även ligga framme på fikat efter begravningen.
Skriv några rader vad du känner eller skriv en dikt du gillar eller rita något. Inget är fel, allt är rätt, så länge du lämnar ett litet avtryck.

image

Lek


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna