VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir bättre!

Igår eftermiddag/kväll kom vår tjej tillbaka. Äntligen bad hon mig sjunga en miljon barnsånger efter varandra, äntligen dansade hon boom boom dansen och äntligen rymde hon ut ur rummet (och tog med lillebror)

image

Kramperna har fortsatt men mycket färre och ännu kortare så idag åkte vi hem på permission. En medicin är tillagd på den redan långa listan men förhoppningsvis försvinner en redan under denna vecka, hänger på krampbilden.
Hon vill ha mamma och pappa nära och vill vara hemma. Inte alls intresserad av andra människor, inte ens de hon brukar tycka extra mycket om. Väldigt trött men har sovit på dagen idag utan ryck i sömnen till och med. Små steg åt rätt håll!

image

Min prins charmade alla så klart.

image

Typiskt Saga-lek att samla allt i rummet på sängen. Kan göra mig tokig hemma men nu var det härligt att se hennes rätta jag titta fram en stund.

image

Jag har klurat och pillat med schema för assistenter. Det är svårare än jag trodde att veta hur vi vill ha det.

image


Kommentarer


  1. Jenny 2016/02/27 on 21:09 Svara

    Blir väldigt glad i hela mitt hjärta. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna