VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra dag

För första gången på väldigt, väldigt länge åkte hela familjen på kalas och det gick bra. Kusin Adam fyllde år. Vi såg knappt Saga. Hon la beslag på Edward och var mest i musikrummet. En otrolig vinst att hon klarade det utan kramp, det är nästan 100% risk för kramp i musikrummet. Hade hon inte älskat det så otroligt mycket hade hon inte fått gått in där alls men återigen, om man inte lever så lever man ändå inte.

Saga började morgonen med två korta anfall i sömnen och gjorde därför dag förtidigt. Kvällen var sen igår och natten orolig. Trodde inte det skulle bli något kalas men den dåliga sömnen gjorde att hon sov 2 1/2h i följd på dagen och vaknade precis innan vi åkte. Det var definitivt bästa uppladdningen hon kunde få. Jag är så glad att vi kunde åka iväg alla fyra och att det gick bra.

image

Han har tappat lite på sin egna kurva de senaste två mätningarna så passar bra att festa på grädde :-)

image

Saga och jag fortsätter ha våra kvällar. Det gjorde hon snabbt till rutin 😀 Ikväll satte hon sig i fåtöljen och sa ”mamma läsa” och sen ”pappa Milo”. Vi har det mysigt på övervåningen så får Milo sova på nedervåningen med pappan som sen, oftast, sätter sig och pluggar. Den lilla odågan vaknar förvisso ganska mycket och gallskriker så pappan får inte optimal pluggro men mer än med Saga.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna