VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Natten

Hon ville aktivera sig igår kväll och jag hoppades på att hon skulle bli trött för att somna någon gång.

image

image

Hon kändes betydligt piggare. Så pigg att hon inte somnade förrän framåt 23. Innan hade hon skrattattacker i sängen åt filmer på Youtube.

Vid kontrollen 02.00 vaknade jag först bara till men det tog för lång tid och de var flera i rummet som viskade. Något stämde inte. Dålig saturation igen. Inte som under fm när vi kom in men låg. De bytte saturationsmätare, hoppades att det var mätaren och inte Saga men det var Saga. Fick lite syrgas, arg på den. Började hosta och lades på sida, ökade lite i syret då.

De gick ut en liten stund och när de kom in var det fortsatt dålig saturation. Ner mot 82. Syrgasgrimma sattes på och syret gick upp till det magiska 90.
Sen var natten lung, snittat 93-95 med syrgas.

08.00
Saga yrade innan hon vaknade, trodde på kramp men vaknade utan. Somnade dock om direkt. Sen dess har hon vaknat till några gånger, gnällt och kramat mig hårt. Mycket krampig men utan att det kommit.
Andning är väldigt ansträngd. Saturationen trillar ner till 88 i perioder men håller sig oftast runt 90-93. Hon har accepterat både syrgasgrimma och saturationsmätaren vilket är skönt men också ett dåligt tecken.

image

Så här ligger vi. Nära, nära vill hon vara. Var vaken bara några minuter men sover inte hårt nu. Rör jag mig lite greppar hon tag i mig desperat.

image

Vill ha tillbaka den här pigga, glada och busiga tjejen!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna