VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lunginflammation

Orsakat av coronavirus. Inte första gången. Antagligen inte sista.

Hon har inte repat sig trots över en vecka med antibiotika. Igår tyckte vi dessutom att hennes allmäntillstånd blev sämre och två kraftiga kramper i sömnen. Hon fick därför åka in till q82 på kvällen. Röntgen imorse som visade en sämre bild än den som togs för en vecka sedan. Läkaren konstaterade lunginflammation. Läkaren tror ändå att hon passerat sin topp i infektionen och vi hoppas att hon har rätt. Om det är något vi är rädda för är det lunginflammation samtidigt på något vis skönt att få det bekräftat. Vår upplevelse har hela tiden varit att hon mår riktigt dåligt och har alla symptom för lunginflammation, nu fick vi det bekräftat.

Saga är trött. Hon sover inte bara men väldigt mycket och minsta aktivitet gör henne helt sänkt. Hon har ruttnat på det dära sjukhuset. Därför har vi valt permission igen. Det är lite läskigt om hon blir sämre men vi är snabbt inne igen i så fall. Allt tyder på att hon borde bli bättre och vi tror att Saga repar dig bättre i hemmiljö.

Hon vill helst bara vara hemma. När vi tagit promenad i veckan och hon har suttit i vagnen har hon sagt hem, på sjukhuset säger hon hem och hos mormor och morfar säger hon hem. Det är hemma som är tryggt och bäst. I förrgår kom Sagas Inglill från fsk och det gjorde henne väldigt lycklig, på kvällen somnade hon i Daniels knä. Det är lite lagom mycket aktivitet och besök. Inte långa besök, inte många personer åt gången och inget tempo.

Igår hade vi avlösning med Tette, Saga lekte av sig. Det stärkte henne men tröttade också ut trots att hon sov endel av tiden. Sen åkte hon till mormor och morfar och fast båda dessa saker är något Saga älskar blev det nog för mycket. Samtidigt lika bra för då åkte vi in, fick en lungröntgen och svart på vitt vad som orsakat allt.

image

Innan hon åkte in igår.

image

82an hade fått in hamburgare igen. Pappan skicka bild.

image

Från i förrgår. Nu har vi läst igenom alla 24 pixiböckerna, eller iaf tittat på bilderna :-)

image

Jag är hemma med den här förkylda godingen. Snart, snart kommer syrran och pappan!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna