VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pigg Saga, gnällig mamma

Hon började dagen 05. Blivit stimulerad med Tette som haft avlösning 3h och varit hos moster o kusiner och lekt. Sovit bara en timme då hon blev väckt. Tvärtrött 19 och somnade kort efter men sov mindre än två timmar. Nu känns sömnen långt borta.

Dessutom är hon inte sådär charmigt pigg och glad som vår Saga oftast är när hon är vaken under denna del av dygnet. Tvärtom faktiskt. Hon skriker, trotsar och biter när hon får minsta motstånd eller nej. Ropade på mig och gjorde höga ljud när jag försökte få sömn i Milo. Andreas och en sovande Milo är nu på nedervåningen.
Saga och jag i soffan. Hon kastar kuddar, tänder lampan och provocerar på alla sätt hon kan komma på. Upprepar sig mer än vanligt och blir vansinnig om hon inte får svar. Ropar mamma om jag gör minsta ansats att resa mig och ropar konstant när jag är på toa. Sparkar och nyper utan anledning Vem har gjort min dotter till ett monster?? Frisium?? Är detta priset för färre stora anfall vet jag inte om det är värt det ärligt talat.

image

Nu har hon varit glad en liten stund iaf men onödigt pigg för att vara 22.30.


Kommentarer


  1. Bara jag 2015/11/29 on 23:54 Svara

    Har ingen egen erfarenhet av frisium, men vad jag förstått är det många som upplever att de blir aggressiva på för hög dos frisium.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna