VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndag är baddag

Så blev måndag veckans bästa dag. Vi lämnade Milo hos mormor och morfar precis som förra veckan och åkte sen till förskolan och hämtade Saga. Hon var förberedd innan av I och supertaggad precis som förra veckan. Det är så underbart att se henne så längtansfullt glad. Både jag och Andreas såg fram emot att åka och hämta henne. Tänk att vi som familj åker iväg och badar. Det är så bra att jag knappt tror på att det är sant.

När vi kom fram var hon som en studsboll. Vi försökte påminna henne om förra veckans blodbad men det är inte lätt att få stopp på små ben som har så mycket hoppig glädje i sig. Hon trillade förstås, blev ledsen men inget blodbad och det gick över fort.

Denna gång var både jag och Andreas i vattnet till Sagas stora glädje. Hon var så fantastiskt duktig. Simmande och lärde känna kroppen i vattnet, hur den flyter med armpuffar på. Så häftigt att se henne utvecklas i vattnet och så otroligt fort. Allra bäst är förstås glädjen. Hennes totala lycka över att få bada. Vi tre tillsammans. Inget som konkurrerar om uppmärksamheten.
En pappa och hans son badade också, de var bara i rummet med den varma bassängen samt en fysioterapeut. Så lugnt och stilla där. Så bra för vår Saga.

Det finns inget som är viktigare än de här badtillfällena. Vi kommer prioritera så Saga får komma iväg alla måndagar så länge hon mår bra. Vi tycker det är bra att vara två vuxna på Saga i samband med bad och kommer ta hjälp för Milo om inte mormor och morfar kan eller att exempelvis jag är hemma med Milo och A och en till åker och badar med Saga.

I vattnet får Saga hela tiden höra att hon är duktig och när man är duktig får man…hamburgare. Så ni kan ju gissa var vi gjorde nästa stop efter Beckis 😉

image

image


Kommentarer


  1. Linda 2015/10/27 on 10:20 Svara

    Fina saga, vad roligt att hon får komma iväg och bada med er båda. Ett tips för små pigga fötter är halksockor, vi har köpt ”badstrumpor” på vårt badhus.

    • flersamhet 2015/10/27 on 10:22 Svara

      Bra tips! Hittills har hon dock trillat utanför när hon haft skor och vi väntade på att gå in och bada 😀

  2. linda 2015/10/27 on 22:27 Svara

    Lilla snuttan! Ja, då hjälper ju inte halksockor☺

  3. Marcus 2015/10/29 on 10:00 Svara

    Så härligt att någon har funnit så mycket glädje i måndagar 😛
    Fruktansvärt kul att hon får den tiden med er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna