VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lugn frukost

Det är lördag och Saga är hos sin bonusfamilj. Jag har ett lugn i kroppen som inte kan förklaras med ord. Vi har ätit mysfrukost framför nyhetsmorgon. Piggare än vanligt och helt utan att bygga kuddtorn, läsa femtioelva böcker och tjat om ”klappa gla” (Mora träsk dvd).

Veckan har varit toppen för Saga förutom näsblod. Hon är tillbaka, pigg och full av humor och livsglädje. Och endel trots.

Igår gjorde vi misstaget att berätta att Saga skulle åka till Maria och Stefan. Det var inte ens meningen. En timme kvar och hon ville ha total uppmärksamhet från både mig och A varenda sekund. Började vi prata med varandra klappade hon händerna högt och skrek.
Då sa jag till A ”vi fokuserar på henne hon ska åka snart” varpå Saga säger ”VA?” och tittar på oss.
Hon förstår så otroligt mycket. Mycket mer än hon kan prata. Däremot inte tid. Absolut inte tid. Det var en dryg timme kvar och vi testade…

Mia och Stefan jobbar. När de jobbat klart kommer de och hämtar dig”.

Sen var hon redo. Det blev en svettig timme 😀 Nästa gång förbereder vi lite senare…

image

Väntar….

image

Fredagsspex

image

Vill gå massor, som att hon måste kompensera för perioden hon var dålig.

image

Milo är 9 månader. Kan stå 10sek utan stöd. Vill gärna gå, gå, gå med ngn bakom som håller händerna. Säger ”mam” och ”mamamam” till mig. Vägrar sluta nattamma. Sover inte onödigt mycket. Har inte en endaste tand men gräver mkt i munnen. Skrattar ofta och mycket, framförallt åt Saga och katterna. Pussas gärna. Är inte speciellt blyg. Tycker framförallt om leksaker med hjul så man kan dra fram och tillbaka, bollar eller annat som kan rulla iväg så man kan jaga och dockor. Somnar helst i sitt nest till ljudet av mammans ljudbok. Vagnen är mysig och är man trött somnar man men det är väldigt roligt att titta på flygplan, löv och människor. Livet är så spännande, vill inte missa en sekund!

image


Kommentarer


  1. Marcus 2015/10/24 on 09:56 Svara

    Åh va härligt att läsa att ni mår bra, hela familjen.
    Kram

    • flersamhet 2015/10/24 on 10:16 Svara

      Vi saknar dig. Hela familjen saknar fast Saga allra mest 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna