VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet

Saga sover lungt just nu tätt, tätt mellan mig och A. Pulsen har varit stabil under natten men kroppstemperaturen fortsatt låg. En kramp men den var inte mer än fem minuter. Förmodligen gick tempen upp till normalläge för fort, jag kramade henne med hela min kropp så hon blev nog varm.
Hon har gnytt endel i sömnen.

Jag trodde hon dog ifrån mig igår. Pulsen fortsatte pendla men gick inte under 60. Det började kännas okej med 60. Så plötsligt larmade den igen och jag trodde att den tappat kontakt. Jag satt precis bredvid och tog upp mätaren. 48. Den visade 48. Jag tog tag i henne över axlarna hårt men fick inte respons direkt. Rann livet ur henne medan jag höll henne i mina armar, kunde det bli så? Efter fem år av kramper skulle det sluta så här? Jag ropade, eller var det bara i mitt huvud? Jag var ganska brutal och efter vad som kändes som en evighet gav hon gensvar. En kort stund var pulsen över 80 till och med och Saga pep ur sig ”aja buff ”. Och jag sjöng med tårarna rinnande längs kinderna och kramade hårt min flicka i famnen.

image

Efter Andreas och Milo kom hem igår piggnade hon på sig en stund. Åt till och med lite och pratade videosamtal med bonusfamilj-Maria. Därför bestämde vi oss för att inte åka in. Efter att pulsen dalat ordentligt packade jag väskan. Andreas var då i Kista så jag valde att vänta med att larma till han kom och då vaknade hon. Skakig och kall men när hon var uppe dalade iaf inte pulsen.

image

image

Videosamtal är poppis hos båda barnen. Det var skönt att se Saga piggare men jag hade ändå fruktansvärda ångestattacker. Försökte somna lite med Milo men det var omöjligt. Saga kom och la sig hos mig och först då kändes det något bättre. Jag var långt ifrån säker på att hon skulle vakna idag och har velat krama hela natten. Det var väl därför hon blev så varm och krampade men förutom det verkar hon gilla närheten hon får från båda oss föräldrar. Vad som än händer vet jag att hon känner sig älskad precis just nu.


Kommentarer


  1. Maja 2015/10/12 on 09:30 Svara

    Följer er och påverkas av ert liv och kamp. Vad jag förstår kan Topiramat ge låg puls som biverkan. En orsak? till måendet som ni förstås vet mer om är jag. Sök hjälp om ni behöver, kanske inte invänta den där telefontiden, ni borde kunna få ett akutbesök på er vanliga mottagning tidigare. Lycka till!

    • flersamhet 2015/10/14 on 20:44 Svara

      Tack Maja! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna