VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cykeltur

Jag och Saga tog en cykeltur till mormor idag. Hon blev trött och behövde endel hjälp längs vägen men tyckte det var kul. Väldigt duktig på att trampa. Morfarn var också hemma och sen kom pappan och Milo och hämtade oss.

image

Överlag har hon varit trött idag. Glad men trött och tyst. Hon har gått ned ännu mera i vikt trots att vi tycker att hon äter bättre. Inte konstigt att hon är energilös.

image

Tette på besök i förmiddags, båda barnen somnade i varsin famn.


Kommentarer


  1. Bara jag 2015/10/11 on 02:28 Svara

    Hej! Topiramat kan säkert vara en möjlig orsak till de förändringar ni ser hos Saga. Vill bara delge er min erfarenhet, som vuxen, av topiramat och de biverkningar som jag märkte mest. En enorm trötthet, försämrad kognitiv förmåga (hjärnan kändes segare än ”vanligt”) och minskad aptit, vilket i mitt fall gjorde att jag gick ner i vikt. Kontaktade min läkare eftersom något var ”fel”, efter att ha uteslutit andra tänkbara orsaker insåg vi att det var biverkningar av medicinen. Upplevde att det tog lång tid att återhämta mig när vi satt ut medicinen, ffa tog det tid innan hjärnan tänkte snabbare. Min bild av topiramat, kanske Saga mår likadant…vad vet jag?

    • flersamhet 2015/10/14 on 20:43 Svara

      Väldigt glad över att du tog dig tid att skriva. Väldigt intressant <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna