VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Saga

Febern blev inget. Crp under fem. Blodgasen blev kontaminerad och man brydde sig inte om att ta om den eftersom Saga inte visade ngn sjukdomstecken och bröt ihop totalt vid sticket. De små anfallen avtog men hon fick däremot ännu en storkramp när de satt i ett av rummen, buccolam krävdes men den varade i max fem minuter.
Vi lägger till frisium igen under några dagar och hoppas att det får stop på kramperna.

Nu har hon varit storkrampfri sen kl 12. Hon är inte sig själv, tystare, lugnare, innesluten. Trött men ändå inte sovit speciellt mycket, somnade vid halvtio. För natten hoppas vi. Hon har lekt lite sen hon kom hem från ALB men mest suttit med ipaden och velat kramas mycket. Hoppas, hoppas det vänder nu!

image


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna