VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedag i himmelen och på jorden.

Den 18 juni är det födelsedag. Saga kommer gå på dagis på fm. Då kommer jag och Andreas vara hos Nova och packa bilen. Vi åker sen till landet.

Det kommer därför inte bli ngt stort kalas i år. Saga gillar paket och att få besök men förstår inte att eller när hon fyller år. Ja må du leva är en favoritlåt men hon förstår inte i vilket sammanhang den hör hemma mer än att man har ballonger för så är det i filmen från hattenförlag.

Vill man fira Saga bokar vi en dag veckan före eller efter midsommar. Saga kommer inte förstå om hon inte blir firad men blir alltid väldigt glad när det knackar på dörren och kommer någon och hälsar på henne. 

image

Vår dansande tjej :-)

image

Går till dagis


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna