VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kortishelg

Jag älskar Saga av hela mitt hjärta men de här helgerna hon åker iväg är så sköna. Det hjälper förstås att hon knappt säger hej då och bara är totalt överlycklig över att få åka till sin bonusfamilj.

Denna vecka har varit riktigt tuff på många plan. För Sagas del har det inneburit tre kramper, låg puls och många dippar även utan kramp.
Nu är det fredag och min kropp ska på något vis gå ned i varv och släppa lite på akutläget. Vi har alltid ”jour” förstås men vi är inte ögonen eller de som ansvarar just nu.
Jag har svårt att ställa om när Saga åker iväg. Det tar tid för mig att koppla av när jag är hemma. Extra svårt veckor som varit tuffa. Idag hade jag först en timme terapi och sen möttes jag och A för en myslunch i stan, Milo med mormor. Vi firar 15 år tillsammans och kickade igång helgen så. Det var bra. Jag slappnar av mycket mer än vad jag brukar kunna fredagkväll. Väldigt skönt :-)

image

Saga igår. Min kämpe!

image

Milo ikväll.

image

Jag och lillkillen


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna