VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trötta

Ligger i soffan. Jag är påväg att hänga tvätten. Andreas tar tag i min hand och håller den. Säger ”gå inte” och somnar sen. Katten har krupit in i min kjol och ligger tryckt mot mitt ben men så inbäddad att jag inte kan klappa. Man vill ha mig i soffan men jag känner mig ändå ensam. Milo håller på att vakna i vagnen, lär snart få igång alla 😀

image

Vi har varit på Neuropediatriska idag. Ett bra möte. Saga var väl förberedd. Hoppade upp på britsen och drog upp tröjan ”lyssna mage”. Hon var duktig hela besöket. När hon började ledsna fick hon gå till lekterapin med mormor och morfar så vi kunde fortsätta prata. Inget jättenytt. Återkommer med rapport, lilleman är visst hungrig.

image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna