VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stjärnans dag.

Vi hade en mysig morgon. Saga sov bra i natt och var på toppenhumör. Inga spår av gårdagens tuffa kramp.

Hon lämnades på dagis och vi fortsatte till bvc för rotavaccinering och sen vidare till Täbycentrum. Vi ville försöka göra en så bra dag som möjligt och det kändes lättast om vi inte var hemma. Vi var båda på ganska bra humör ändå. Känslan var lättnad. Det här året har gått upp och ner som jag tror ett sorgeår gör för de flesta som förlorat någon nära. Nu äntligen är vi förbi den här månaden mellan Pennys och Novas dag. En lång utdragen smärta som fick sin topp igår kväll. Jag grät ut ett hav. När jag vaknade imorse fanns det en lättnad i kroppen, en frid.

I vårt liv har det varit tvära kast mellan hopp och förtvivlan sen Dravet klev in i våra liv. Så även idag. Vi försökte verkligen göra något bra av dagen och så kom samtalet. Varför kunde inte Dravet hålla sig borta idag iallafall? Saga hade en dagiskramp och vi var för långt bort. Mormor och morfar ryckte ut som så många gånger förr. Tacksamt men jag hade velat vara där. Tårarna brände bakom ögonlocken. Uppgiven. Vi reser oss, försöker hitta glädje, försöker göra roliga saker men så ofta platt fall. Besvikelse. Oro. Det är svårt att fortsätta resa sig.

Tuff kramp igår och en till denna fm trots att hon var så pigg och glad. Inte bra. Det har inte kommit ngn mer och hon verkar vara sig själv. Kanske en liten förkylning men obetydlig. Imorgon har hon en bokad tid på lungmottagningen och det känns bra! Så ngn lyssnar lite på lungorna om vi missar något. Så rädd att hon ska följa sin syster.

Vi åt lunch i Täby efter rapport om att Saga först vaknat efter kramp och sen sov lungt hos mormor och morfar. Det blev ändå inte mysigt och lungt. Det blev okej men med oro i kroppen.

Ikväll har vi ätit middag med Olivebys här hos oss. En familj som vi delat det här året med. Vi har haft olika sorgebearbetning men ändå samma lika. Jag är ledsen för att vi båda är drabbade men glad över att vi kunnat stötta varandra och att de hände så tätt.

image

Värmer hjärtat att ni tagit er tid och ork att åka dit! Vet även att fler varit där efter oss. Tack.

image

image

image

image

Tårarna har runnit idag med men det var värre igår. Värre hela veckan. Tacksam för helgen.med vänner som gjorde dagarna lättare. Tacksam för alla som hört av sig på olika sätt. Men mest BITTER på livet som är så orättvist


Annons

Kommentarer


  1. Ktistina Åslund 2015/02/26 on 10:31 Svara

    Finns inga lämpliga ord när sorgen värker i bröstet :-( <3 Kramar om er fyra ömt och varsamt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna