VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredag 13e

Har förstås inget med datumet att göra men dagen började med kramp i sömnen. Jag vaknade av att madrassen gungade 05.50. Bröts snabbt av bucolam. Så få kramper i sömnen numera men det gick ändå bra att få fram medicin snabbt. Instinkten är kvar. Hon var trött och skakig efteråt men repade sig och fick åka till fsk bara en timme efter vanlig tid. Vi har hämtat henne nu och dagen har varit bra.

Imorse upptäckte jag också att jag tappat mitt ena stjärnörhänge som jag fick av en barndomskompis efter att Nova dog. Riktiga favoriter så jag är ledsen. Hoppas jag hittar den här hemma men känns inte troligt. 🙁

Men det är fredag. Saga mår bra. Saga ska på kortis i helgen. Milo mår bra. Andreas mår bättre. Jag har kunnat bocka av några att-göra saker som stressat mig. Vi har fikat semla hos Segerberg och fått ja från moster att bli Milos gudmor. Så det är och blir en bra fredag 13!

image

Igår hämtade jag och Milo Saga för första gången. Det gick bra. Milo verkar gilla allt som gungar/rör sig och Saga har alltid gillat vagnen. Backarna hem var tunga men det gick!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna