VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömn

Milos besatthet att äta på kvällen ger effekt. I natt sov han mellan 00-05! Lycka!! 😀
Saga somnade som sagt strax efter 22 vilket är alltför sent på vardagar men sen sov hon bra till 07. Två dygn i rad har hon sovit just så. Vaknar till på natten men somnar om. Inte upp och leka. Vi vet bättre än att tro att det vänt redan men även enstaka bra nätter ger lycka. Det är de där sena kvällarna som är jobbiga.
De stora konflikterna har minskat men är väl för kort tid för att helt kunna skylla på melatonin. Känns helt knäppt om det skulle visa sig att hon både är gladare och sover bättre utan medicin. Vi tror inte theralen gett bieffekter men frågan är vilken effekt det har?
Vi får prova oss fram.

Trots ett par bra nätter är jag helt slut idag. Som en zombie. Ska försöka sova lite med Milo. Andreas känner sig risig och sover redan.

image

Saga har fått ett dockskåp av mormor och morfar. Hemmabygge. Modellen är från Cosmos fast större. Perfekt för Saga! 😀

image


Kommentarer


  1. Sandra 2015/02/12 on 11:54 Svara

    För Disa ser kvällarna likadana ut. Somnar runt 22, vaknar enstaka gång (men somnar om) och sover till morgonen. Det måste finnas ett samband med melatoninet.
    Mest troligt förändras det väl igen men så skönt med några timmar i rad för sömn. Heja Milo som också förstod det inatt. <3 <3 <3

    Och vilket fint dockhus!!

    • flersamhet 2015/02/12 on 12:01 Svara

      Eftersom Disa visar på exakt samma mönster och det finns några till barn som iaf reagerat negativt på melatonin tror jag också definitivt att det finns ett samband. Så surt att vi gett det 🙁

  2. Sandra 2015/02/13 on 07:25 Svara

    Jag håller med. För en del barn passar det nog inte alls. Och vi sov gav högdos 10 ml. Stackars barn! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna