VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mest bilder

image

image

image

TUL bokat 15 januari

image

Sista bilden är presenter från Linda som bor i USA tillsammans med Ruben och deras dotter Anela. Jag, Andreas och Linda lärde känna varandra i gymnasiet. Jag minns inte längre när hon flyttade från Sverige men kanske 7-8år sen. Det är skillnad att bara ses ett par ggr om året men samtidigt gör socialamedier att avståndet krymper rejält. Jag har Stockholmsvänner jag inte träffar oftare. Riktigt vänskap finns alltid där och att det är hav och land mellan spelar ingen roll alls.
Fjärilen till vänster i bild gjorde oss alldeles mållösa. På hjärtat som hänger ner står det Nova <3 Så vacker!

Nu har både jag och Linda en liten pojke i magen vilket känns jättekul. Framförallt eftersom det finns planer på återflytt till Sverige inom en okej framtiden.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna