VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Namn till lillebror

Vi kommer inte ha bestämt oss innan vi ser honom, tror jag, men vi har några namn vi gillar. Kort ska det vara och han kommer att heta Karl efter Andreas men inte som tilltalsnamn.

Någon som föredrar något?
Skriv gärna kommentar eller direkt till mig eller Andreas. Vi tar oss friheten att bestämma namnet på vår son oavsett förslag men kul att se vad som allmänt gillas!

Milo
Lowe
Love
Noel
Anton
Elton
Ebbot

Eller Gotham 😀

image

image


Kommentarer


  1. Yvonne 2014/12/04 on 21:56 Svara

    Hej så glad för er skull. När jag såg namnen så tänkte jag direkt Anton Karl som passar med Saga och Nova. Enkla och väldigt fina namn. Sen tänker jag på den tid jag träffade Andreas (har ju inte haft glädjen att träffa dig än Camilla) och blir lillen som han var så är han säkert väldig charmig, alltid glad, spjuvrig och tillgiven och då känns Anton kanon!
    Jag vill önska er alla en fin helg, kram Yvonne

  2. Camilla 2014/12/04 on 22:15 Svara

    Hej! Tycker ni hittat fina namn inte lätt det där med namn alltid o personlighet o det ska passa o allt. Jag tycker bäst om Noel o tycker det skulle passa så bra ihop med Saga o Nova. sen är även Love ett starkt favorit namn hos mig det är så fint det med. Ja ni får se vad det är för liten kille som kommer helt enkelt. All lycka till er. Kram

  3. Diana 2014/12/05 on 06:17 Svara

    Saga Nova och Noel! Vackra namn tillsammans <3

  4. Mia 2014/12/07 on 15:29 Svara

    Milo, Noel eller Elton är mina favoriter 😀 Hoppas någon av namnen känns sådär helrätt sen när ni får se honom 🙂

  5. Terese i Avesta 2014/12/10 on 19:44 Svara

    Jag tycker att Love passar väldigt bra ihop med tjejernas namn – fyra bokstäver och en egen begynnelsebokstav, och så låter det fint när man säger namnen ihop. Karl Love låter också stiligt, tycker jag. Lycka till med förlossningen och allt efteråt också, förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna