VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saga & Lillebror

Saga har repat sig oerhört snabbt. Två dygn feberfri nu och betydligt piggare. Sover fortfarande mer än förut och rosslig men vi är jätteglada att det ändå vände så snabbt. Totalt fyra kramper och då relaterar vi minst en till vaccinet. Inget status. Hon är uppenbarligen inte lika infektionskänslig som för ett par år sedan. Det är lungorna som blivit mer känsliga :-(

Lillebror är fixerad och trycker på. Inte kollat om jag öppnat mig mer, remiss till specialistmödravården är skickat så blir deras jobb om jag inte hinner föda innan. Hjärtljud är bra och magen växer som den ska enligt dagens kontroll. Mitt blodtryck är fortsatt stabilt lågt.
Att ta det lungt ger effekt, mycket mindre sammandragningar! Men så tråkigt! Jobbar 50% i lungt tempo och bil fram och tillbaka till jobbet. Promenad genom hela Centrum är maximal påfrestning kroppen går med på och ngt jag förmodligen helst ska undvika med.
Hemma är det svårare att vara stilla. Så tråkigt i soffan och Saga förstår inte riktigt varför mamma inte är som vanligt.

Är i v 32+2. Nu föddes tjejerna fast tidig morgon så min längsta graviditet hittills. För mig en jättevinst!

image

Hur fina gardiner är inte det här?? Älskar dem!!! Tack Stefan och Maria!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna