VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömnlösa och mycket vårdkontakter

Jag vill göra ett långt, gnälligt utlägg om hur lite vi sover nu och hur trötta mamman o pappan är men det är knappast roligt att läsa. Nöjer mig med att skriva att det är sämsta perioden sen Nova dog trots maximal sömnmedicin och oavsett vad vi gör dagtid. Slitsamt. Två veckor dåligt nu.

Idag har Saga kollat hörseln igen på Karolinska. Senaste fick vi avbryta. Denna gång var tiden anpassad så hon skulle vara trött och hon fick en stor dos lugnande innan. Dessutom en natt då hon var uppe och lekte 02-05 och inte samlat ihop mkt sömn under natten totalt. Vi åkte så vi skulle kunna söva henne i vagnen på plats. Istället blev det så här:

image

Inte nära sömn eller ens lugn. Alla momenten gick iaf att genomföra så pass att det blev något mätbart. Saga har utifrån svaren ingen hörselnedsättning. Det trodde vi inte heller men det var för att utesluta att inget sådant låg bakom hennes sena tal. Hon har även haft rätt många öroninflammationer. det är stressande för Saga med de här miljöerna. I det ljudisolerade rummet där hon ska reagera på ljud blir hon helt rabiat och hugger ilsket. Förstår inte varför de rummet är så känsligt.

Imorgon är det lungmottagningen på Astrid Lindgren. Ett viktigt besök vi väntat länge på. ”Tyvärr”  är Saga bättre i sina lungor just nu. Skulle vilja att de fick lyssna på dem i de rosslig läget. Imorgon har vi hjälp av mormor och morfar med så de kan gå iväg till lekterapin när jag och A pratar. Vi är ju rätt oroade över den här säsongen.

Sagas nya vrålåk hämtades idag. Hon älskar den. Fick ut sin mamma på promenad till och med :-)

image

image

image

V. 24

I fredags var jag på idol och hejade på Josefine Myrberg tillsamman med Emelie, Tina och mamma 

image

image

image

Ingen fart på oss i lördags…

image


Kommentarer


 1. Nina 2014/09/29 on 17:26 Svara
 2. Nina 2014/09/29 on 17:28 Svara

  Jag hade önskat att jag sett dig

  • flersamhet 2014/09/29 on 20:27 Svara

   Jag med Nina <3

 3. Angelica 2014/09/29 on 19:01 Svara

  Bloggen är bara din, vem bryr sig om vad som är kul att läsa? Livet är ju som du vet inte alltid så kul. Och ibland kan det underlätta att få pysa ut hur drygt det är. Så ”gnäll på”.
  Puss å kram <3

  • flersamhet 2014/09/29 on 20:28 Svara

   Jag pös ju lite 😀 men det kunde blivit 2 a4 utan mellanrum 😉
   Puss o Kram

 4. Jenny 2014/09/29 on 19:51 Svara

  Önskar så ni kunde få ordning på sömnen. Blä för det!! Så fina bilder på dig , sagis och pyret. Kramisar och hoppas det går bra i morgon <3

  • flersamhet 2014/09/29 on 20:27 Svara

   Puss o Kram <3

 5. Sandra 2014/09/30 on 07:11 Svara

  Vakna nätter förtjänar 2 A4 gnäll. 😉 Blä! Hoppas att det är en övergångsperiod. Ibland tycker jag att när utvecklingen är som ”bäst” är nätterna som sämst. Kanske har de inte tid att sova när det händer så mycket för dem.

  Jag älskar kortet på Saga som är så glad. Helt knasigt hur hon orkade vara vaken. Skönt att hörseltestet ändå gick bra och jag hoppas att dagens besök gör detsamma.

  Saknar er!! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna