VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stora tjejen

Saga satt trött i soffan med sin Ipad. Pyjamas på och tänderna borstade. Vi hade byggt klossar och missat att städa dem. Vi övar på att städa direkt när det lekts klart men klossarna är ofta på golvet hela eftermiddagen annars skulle de tömmas hundra gånger om dagen.

Jag satte mig och plockade. Tänkte Saga kunde slippa eftersom jag missat att få henne att städa innan sömntåget kom. När ja satte mig på golvet gled pyjamastjejen ner från soffan, satte sig på golvet och plockade i klossarna med mig. Utan att jag sagt något alls.

Vad duktig du är sa jag då och hon svarade på sitt lillgamla sätt med självklar ton Jaa-a.

Mitt duktiga hjärta som kan så mycket när förutsättningarna är rätt miljön runt henne är trygg och bekant 

image

En bitring som iaf tar endel av Sagas frustration istället för våra armar, möbler och saker.


Kommentarer


 1. Förspel 2014/09/18 on 11:22 Svara

  kram på dig Flersamhet! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En vän till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

  Fortsätt skriva! Kram <3

  /Lina

  • flersamhet 2014/09/20 on 06:19 Svara

   Vad glad jag blir. Jättetack för din kommentar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna