VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En varm men bra vecka.

En vecka sen senast. En vecka av värme. Saga har haft det tufft. Ofta tomatfärgad i hela ansiktet. Fort går det. Värmen är fortfarande hennes fiende men inte som förr. Det gläds vi åt. Det har gått rätt bra så länge vi inte varit ute så länge och ute innebarit svalkande vatten. Det har bara varit två kramper denna vecka och ingen mer än 5min. Det känns bra med tanke på alla triggers som varit. Aggressionsutbrott kommer med värmen. Biter, river, skriker utan att vi förstår vad som gör henne arg. Förmodligen jobbigt i huvudet.

image

Bästa svalkan.
Saga brukar flyga nedför rutschkanan skrattandes. Älskar det.

image

Vi har varit hemma för att det helt enkelt varit för varmt. Få platser är så svala som vårat hem. Jag har försökt leka. Suttit i poolen. Kokat mat i Sagas kök. Byggt klossar. Hur mycket jag än försöker är jag inte en kompis, hennes syster, en jämngammal. Saga blev uttråkad och ville bara åka bil. Långt.

image

image

Mycket vaket nattetid så vi båda somnade ibland…

image

Boken Saga kunnat utantill de senaste två åren men fortfarande vill höra om och om igen.

Någon som kan bli en kompis fast hon inte är jämngammal är ”Linglill” som kom på besök i torsdags. Saga var lycklig 😀

Vi åkte även iväg en kväll och badade i mosters pool. Saga ville inte upp och var väldigt glad över att bada med David. Vi fick tvinga upp henne när läpparna började darra. Hur hon nu kunde bli kall i 27gradigt vatten och varmt i luften.

I fredags åkte vi till Dalarna. Vi vågar. Vi gör. Vi lever! Säter var första målet hos A&A där även ”familjen Pippi” var. Åka långt. Barn. Studsmatta, sandlåda, lekstuga, gunga osv. Saga var så nöjd! Värmen tog men hon var lycklig. Gjorde mig glad i hjärtat. Natten var vaken men det var det värt, tycker jag. Vi hade det bra och livet är lättare inte hemma.

image

image

image

image

image

image

Höll på att få fler barn med oss än vi kom med 😀

Lördag fortsatte vi till Avesta och Pousettes. Saga körde sin vanliga kolla varje rum och vrå på ny plats men sen märktes det att Pousettes var välbekanta för henne. Hon kröp ner i sin vagn och kom till ro. Sov som hon brukar.
Vi hade en underbar dag. Saga kände sig stor med Eira, fick åka bredvid bara henne längst bak i bilen när vi alla åkte till Troy. Såg allvarlig ut men var löjligt mallig 😀  Saga har även stort utbyte av Disa som är ett år yngre än Saga men ett väldigt mycket bättre tal, trots dravet. Hon behöver vara bland barn och vi behöver vara bland vuxna vi tycker om. Bra helg.

image

image

image

image

<3

image

image

image

image

Imponerad av Pousettes som orkar komma på och genomföra nya idéer trots mer Vakennätter än oss.

image

Varm trots kylda vetekuddar.

image

image

image


Kommentarer


 1. Angelica 2014/07/27 on 19:23 Svara

  Så glad för att ni vågade och kom till oss. Vi längtar redan efter nästa gång <3

  • Camilla 2014/07/27 on 20:57 Svara

   Jag med. Så skönt med verklighetsflykt!

 2. Sandra 2014/07/27 on 22:08 Svara

  Så glad att vi delat så många minnen det senaste året. <3

  Fina Saga som så snällt bytte stol när Eira blev ledsen. Och det leendet som kan få vem som helst att smälta. Skönt att vi ses snart igen. <3

  • Camilla 2014/07/28 on 18:48 Svara

   Jag är också jätteglad över våra delade minnen och fler blir det :-*

 3. Helena 2014/07/30 on 15:07 Svara

  ♡♡♡så härligt och mysigt ni verkar ha haft det♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡♡kram kram kram♡♡♡♡♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna