VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Avlösning.

30h är vi beviljade i hemmet. Vi föräldrar kan förstås vara hemma men det ger inte så mycket. Vi skulle inte få sova ostört vilket är det stora argumentet till att vi fått de här timmarna. Så vi är ”utkastade” hemifrån när vi har avlösning.

Allt är precis klart och det gick att få ihop 30h redan nu i april vilket vi är jätteglada för. Med vi menar jag även Saga. Det var länge sen jag såg henne så glad som när Maria & Stefan kom. Hade berättat för henne en halvtimme innan att de skulle komma så hon satte sig ute och väntade 😀
När de kommit fick vi gärna gå.

Saga behövde detta lika mkt som oss. April har varit tuff. Hon har fått varit på dagis några få timmar, utelek som hon mått bra av och träffa ”mosmos” men mest har vi varit vi. Sorgearbetet har flyttats framåt eller pågått parallellt men på halvfart. Vi har klarat oss men det här dryga dygnet har varit fantastiskt stärkande.

Vi gjorde Uppsala. Italiensk lunch, rosé/öl i solen, strosa bland butiker. Och sovit…Redan på eftermiddagen faktiskt. När rummet var klart gick vi för att lämna våra väskor bara men vi tvärslockna och sov över 2h 😀 och det var inte mkt alkohol i kroppen. Sov drömlöst, så skönt. Avslappnade…

Sen orkade vi inte lämna hotellet för middag. Vi var trots allt där för att återhämta oss. Helt ovetande hamnade vi på en ölprovning med mat som hotellet har en gång om året. Jättekul. En amerikansk man som bor i Danmark och har ett bryggeri där. Otroligt karismatisk människa som gav många skratt.

Idag stannade vi till i Sigtuna och åt en lätt lunch i solen och sen till Nova. Vår vackra stjärna ☆
Vi hade ett väldigt bra dygn. Bästa på mycket länge för oss alla tre.

image

image

image

Varför bygger man öppen planlösning mellan sovdel och badrum??

image


Kommentarer


 1. Jenny 2014/04/28 on 06:00 Svara

  Härlig läsning och härliga bilder. Gör mig varm i hjärtat. Ni är så bra. Kram <3

 2. Diana 2014/04/28 on 13:16 Svara

  Så härligt för er alla tre! <3

 3. Johan 2014/04/28 on 20:33 Svara

  Alltså, det där skägget. Jag är mållös. Man vill liksom krypa in i det och mysa.

  • flersamhet 2014/04/28 on 21:24 Svara

   Prova hångla så får vi se vsd du tycker! /C

 4. Solveig 2014/04/29 on 10:16 Svara

  Det är ni väl värda alla 3. Kram

 5. Kristina 2014/05/01 on 15:49 Svara

  Så skönt för er <3

 6. Malin 2014/05/01 on 19:20 Svara

  Fina och underbara föräldrar! Jag önskar er allt det bästa! Styrkekramar från mig och tack för att ni orkar hålla bloggandet igång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna