VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Landet utan anfall!!

Saga har verkligen haft det helt underbart på landet. Så lycklig. Superkusinen Emelie har lekt med Saga. En närhet mer viktig än någonsin!
Jag & Andreas har fått tagit några promenader utan vagn och barn. Chans att prata. Det har varit bra. Vi har passat på att gå när Saga sovit. Stor fördel med ”kollektiv” är att det finns fler som kan ha lite koll eller sjunga
”Aja buff trollmor”.

Vi har klarat landet helt utan anfall. Otroligt. Kanske första gången vi varit på landet utan kramper. Garanterat första gången vi varit där en vår/höst utan kramper. Oftast har det kommit redan första kvällen för båda barnen. Fuktiga och småkyliga luften brukar vara en fiende. En stor vinst att Saga klarat det.

Dagarna har varit underbara. Otroligt fint aprilväder. Solat, läst, vilat. Sånt som var svårt med två barn. Det har jag verkligen njutit av. Mot kvällen har ångesten kommit smygandes. Smärtsamt. Saknaden så påtaglig. Det var värre att vara på landet än hemma. Mycket för att Nova älskade landet och för att Andreas haft byggprojekt så jag haft båda mycket ”själv” på landet, dvs med mormor som stöd. Att sitta och läsa en bok i solstolen kändes som lyx men samtidigt blev det så tydligt hur annorlunda och tomt livet blivit.
Jag har också haft mycket mer tid att tänka. Hemma gömmer jag mig bakom diverse fix och serier för att fly. Svårt att fly på landet men det har nog varit viktigt att ta tag i sorgen med även om det blivit mycket tårar.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Och när jag kom hem sorterade jag en del av mina smycken, stätade i min garderob och såg sen två avsnitt av Orange is the new black…Vad gör man inte för att få ro…

image


Annons

Kommentarer


 1. Maria 2014/04/20 on 22:37 Svara

  Majfinisar! :)

 2. Jenny 2014/04/21 on 07:17 Svara

  Kärlek till er. Vet att landet var ett stort ”steg” för er. Älskade vänner, ni kämpar så bra! En dag i taget.
  Tillsammans <3

 3. Jessica 2014/04/21 on 18:58 Svara

  Underbart att läsa om er helg på landet!! Ännu mer underbart att den slapp bli besudlad av kramper!!

 4. Malin 2014/04/22 on 04:56 Svara

  Tänker på er! Läser alltid vad ni gör. Härligt att höra att Saga är lycklig och anfallsfri! Förstår att detta var ett stort steg. Tror det kan vara bra att inte alltid fly. Kanske kan det kännas bättre efteråt. Jag hoppas du fick lite mer sinnesro. All kärlek till en underbar familj!

 5. Kristina 2014/04/22 on 22:55 Svara

  Underbart att Sara varit utan besvär. Syns att landet är bra för er. Saknade kan man inte fly ifrån, den gör sig påmind lite då och då. Kram å har en fin vår!

 6. Nathalie 2014/04/23 on 07:49 Svara

  Känner igen så mycket. Har knappt tittar på tv på många år. Har inte funnits tid…men numera kan jag tablån utantill känns det som. Glad att ni kom till landet, glad att det var anfallsfritt! Men ledsen för jag känner din smärta, jag vet hur ont det gör. En miljon kramar.

 7. rozi 2014/04/23 on 21:00 Svara

  En massa fina foton igen. Härligt att bara vara å mysa, ro om varandra å ta en minut i taget. Att sorgen avlöser skratten å tvärtom. Tillåtas att njuta å må bra i stunder, att fly in i en bok, en film eller ett samtal för att i nästa stund falla tillbaka i sorg och ledsamhet. Att se Saga njuta så å få vara anfallsfri är ju helt fantastiskt. Varmaste kramar till finaste ER. Kärlek <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna