VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ronden kom

Små, små steg åt rätt håll. Värdena blir bättre men febern roar sig fortfarande med att komma och gå helt oregelbundet. Inga anfall men vi har sett symptom. Det har varit nära.

Odlingarna har inte gett nå svar och det är ju bra på ett sätt. Samtidigt kan det komma hur många ”inte det” svar som helst. Saga är sjuk ändå och så länge man inte vet varför hon är det är det svårt att med säkerhet behandla rätt.

Att åka hem tidigast söndag på permission har flyttats till måndag. Då har även alla prover som tagits kommit tillbaka. Är det något som växer ska det ha börjat då.

Saga ligger och snusar i mitt öra. Hennes små händer runt min arm. Jag sov bäst med ett barnhuvud i varje armhåla när jag haft svårt att sova tidigare. Det här är så bra det kan bli just nu. Sömnen är svår, natten en fiende. Ändå så trött.

God Natt Vänner
♡♡♡

image

De kommer till mig. Symbolerna. Överallt. En diamant som låg på en list i korridoren efter ecmo/biva mot vuxendelen av sjukhuset. Jag vet. Jag är tokig. Det är lätt att bli det här men jag känner trygghet av symbolerna. Jag väljer att se dem. Ingen tar skada av mina tokigheter.


Kommentarer


 1. Malin 2014/03/29 on 21:04 Svara

  ”Tron är grunden för det vi hoppas på, den ger oss visshet om det vi inte kan se”

  Oavsett vad vi har för tro så är det din tro som betyder något just för dig och den som ger dig styrka! Håll fast vid den. Nova finns runt omkring er, det är min tro. I mina ögon är det inga tokigheter…!

  Sov gott! Jag önskar er en bra dag i morgon. Styrkekramar!

  • flersamhet 2014/03/30 on 08:12 Svara

   ♡♡

 2. Jenny 2014/03/30 on 08:24 Svara

  Ser dem oxå. Lite här och var. Du är inte tokig. Långt ifrån. Kram fina fina du. ❤️

 3. Kristina 2014/03/30 on 14:12 Svara

  Stämmer ingen är tokig, vi får ha den tro vi vill ha. Anses vara helig ädelsten som har beskyddad av solen – den största och oförstörbara makten. Den står också för renhet och Kärlek/ Trohet. Jag har alltid sagt mina Ädelstenar om mina barn. De och mina barnbarn är mina Ädelstenar <3 Nova är er Ädelsten Camilla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna