VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre och bättre.

Nu går det undan. Man kan tro att hon har fått dubbelkraft…

Hon vill inte riktigt ligga ner i sängen längre. Hon vill upp. Sitta och helst gå ut genom dörren. Hon är lite nöjd när jag kryper upp i sängen brevid och hon får ha min telefon eller paddan. Då är hon still. Och jag är också nöjd!

Efter att jag pratat med Stefan igår pekade hon på dörren och ville ut till honom, som att han var där. Hon brukar tro så när man pratat med någon, personen ska komma direkt eller hon till personen. Hon saknar er alla men flirtar med vårdpersonalen. Hon har lindat ena läkaren runt fingret med, han gick och hämtade en piggelin åt henne.

Idag ringde Tina och hela Sagas ansikte sken upp Tiiiina och sen rabbla hon Emmi, DaaDaa och Simon. Hon har inte glömt hur man säger Simon. Alldeles nyligen han gick från ”ma” till ”Simon”. Hon hanterar Ipaden perfekt både spel och you tube. Skakig är hon. Troligtvis abstinent men hon klickar envist sig runt. Hon kan själv.

Hon flyttades från Biva till Bima ikväll. Hon är för pigg för biva men hade utrymmet sett annorlunda ut hade hon förmodligen fått stanna över natten i alla falll. Nu var biva-barnen sjukare än Saga och hennes rumskompis så det blev ett byte. Känns ok för oss.

Syrgasen och flödet har minskat rejält. De tror nästan hon klarar sig utan helt men de har på lite nu över natten så får vi se imorgon. Sjukgymnast har träffat Saga och kommer imorgon igen. Vi har fått lite övningar. Kommer säkert vara lite problem att gå, så långt har vi inte kommit än så vi provat det. Viktigast är ändå att hon har kvar sin värme och sin humor. Hon är med mentalt, säger samma saker som förut. Samma fraser, samma uttryck, samma flin när hon busar. Älskar henne så. Nästan ännu mer än innan. Trodde inte det var möjligt.

Fredrik & Johanna kom idag med sin lilla Astrid. Saga sov så vi kunde ge oss ut på en kort promenad. Det var väldigt härligt att träffa dem.

Tack för allt kära ni. Personalen har kommit med blommor och gåvor som ni lämnat till dem och mormorn och morfarn har haft med sig in. Tack snälla ni. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Ni är så omtänksamma och påhittiga. <3 Tack för besök. Det är skönt att inte vara ensam. Nu när Saga är vaken så mycket prioriterar vi förstås henne och dit får bara vi komma men sover Saga är vi glada över att umgås. Mindre tid att tänka.

 

Skriver från datorn nu. Kommer lägga till bilder i detta inlägg när jag går in via telefonen som inlägget kommer att uppdateras lite.

image

image

Hon vill pussas och kramas hela tiden. Verkligen hela tiden. ♡

image
Med vantar. ..

image

Nöjd

image

image

image

image

image

Fredrik & Johannas lilla tös Astrid ♡♡
Så underbart att träffa dem och henne!!
Hon har också fått börja livet med att kämpa men nu mår hon bra!!


Kommentarer


  1. Jenny 2014/02/28 on 22:08 Svara

    Läser med ett leende. Tusen kramar till er alla

  2. Angelica 2014/02/28 on 22:12 Svara

    Helt underbart att hon går åt rätt håll! <3
    Vill oxå komma och hälsa på OCH KRAMAS. Men de där jäkla milen är ju ivägen och sen är jag dunderförkyld… Så här kommer massa virtuell kärlek och kramar. Och får du för många minuter i tystnad är det bara att messa så kan jag ringa och fylla tystnaden ett tag <3
    Vi tänker på er mycket och längtar tills vi ses!

  3. Agneta Dersen 2014/02/28 on 22:39 Svara

    Blir så glad att höra att Saga mår så mycket bättre. Kramar och Kärlek till er alla tre. Agneta,

  4. Yvonne 2014/02/28 on 23:15 Svara

    Så glädjande att se er alla lite piggare. Ni finns med i hela min familjs tankar make, barn och framför allt barnbarnen frågar om läget hos er, varje dag

  5. Helena 2014/03/01 on 10:29 Svara

    ♥Så underbart att läsa-å så glädjande att se alla vackra bilder♥
    Kramar♥

  6. Diana 2014/03/01 on 10:37 Svara

    Med ett stort leende läser jag och tittar på alla fina bilder. Så underbart fint och skönt att se att Saga mår så mycket bättre! Saga är ert ljus och er framtid!

  7. rozi 2014/03/01 on 10:49 Svara

    Gllädjetårar rinner ner för mina kinder. Fina ni är. Så underbart med era leenden att får skratta, gosas å kramas ger styrka å kraft. Varma kramar till er. Heja Saga!! <3

  8. Ewa Palm 2014/03/01 on 11:02 Svara

    <3

  9. Jenny 2014/03/01 on 14:12 Svara

    Hej.
    Ni känner inte mig och jag känner inte er.
    Men min dotter går i Emelies klass och teatergrupp, så hon och Tina har berättat lite om er.
    Jag vill bara tala om att jag följer er jättefina blogg och att när jag ser er kärlek så blir jag alldeles varm i hjärtat.
    Hoppas allt löser sig till det bästa för er lilla kämpe.

    Många varma tankar
    /Jenny.

  10. Malin 2014/03/01 on 14:25 Svara

    Härligt att se och höra att lilla Saga är starkare! Tänker på er hela tiden <3 Glädjetårar rinner på min kind för Saga!!! Önskar inget annat än att ni får åka hem tillsammans snart med en stark och frisk Saga <3 All kärlek till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna