VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hit o dit

Igår ringde Andreas vårdguiden för att få en bokad tid till närakuten. Lättare så. På vårdguiden hänvisade dem till neuroped så ringde dit. Där tyckte det att en tur till akuten på Astrid var nödvändigt så en kirurg fick titta.

Det visade sig att man inte vet varför Novas ärr mörknat men att det inte såg infekterat ut. Blir det mer ska vi söka igen. Inte så mkt klokare och tvåhundra fattigare men positivt att vi inte kommit upp i högkostnadsskyddet på ett år, första gången 😀

Idag har vi varit på Astrid Lindgren med Nova. Psykologen filmade och specialpedagogen lekte med Nova. Det funkar mycket bättre när både jag och Andreas är med bara Nova. Hon verkar tryggare. Ändå blir hon väldigt trött av att ”leka på uppmaning”. Hon är redo att gå efter några minuter redan men lät sig lockas vara kvar. Efter 20 min ser hon redan riktigt trött ut trots att det inte var något ansträngande egentligen. Hon blir mörk runt ögonen och säckar ihop med kroppen. Dryga halvtimmen fick vi lov att vara klar men allt gicl utan någon större utbrott. Bästa gången någonsin av alla vårdkontakter vi har haft. :-)

Nu är jag på Habiliteringen.
Överallt och ingenstans.
Snart en rolig helg!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna