VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En ödmjuk önskan

Om ni är sjuka eller varit sjuka var snälla och berätta det för oss innan vi träffas så får vi själva ta ställning om vi ska ses eller inte.

Barnen går på dagis så vi har rent allmänt resonerat så att de ändå möter massa virus och bakterier + behöver precis som alla barn utveckla sitt immunförsvar.

Magsjuka, influensan och när det varit period av mycket kramper ändå är exempel på tillfällen som vi väljer att undvika att träffas. Vi kanske till och med vill ha någon extra friskdag tillgodo. Hör med oss.

De slutade kräkas i  måndags, magsjukan varade bara några timmar, men kramperna och sjukan gör att de fortfarande är väldigt medtagna en vecka senare . De sover massor, har inte fått igång aptiten och är inte riktigt sig själva. Kroppstemperaturen pendlar. Magsjuka är det som brukar ta allra hårdast på dem. Inte så bra heller att de kräks upp EP medicinerna.

Extra dumt nu är att tjejerna missat tre tillfällen på KNUT så blir nog ingen diagnosåtergivning 3dec. Tiderna är ombokade och sista är just 3 dec och då hinner antagligen inte teamet prata ihop sig klart och skriva allt. Vill ju bara ha det klart :-( Den här utredningen knäcker mig
Hoppas bara de håller sig friska nu, de verkar vara så svaga efter magsjuka så är väl om svampar för mer virus och bakterier :-\

image

Nova krampar inte, hon däcka på sin mormor i soffan trots att hon redan hade sovit mycket idag. Lillhjärtat


Kommentarer


 1. Sandra 2013/11/24 on 18:25 Svara

  Känner igen det där. Lite snuva kanske inte tycks smittsamt och magsjuka tycks vara över så fort symtomen är borta. Så himla ledsamt, för det kan ju ställa till med så mycket onödigt lidande.

  Hoppas flickorna piggnar på sig ytterligare och att ni kommer iväg på alla planerade möten.

  Stor kram

 2. Jenny 2013/11/25 on 06:57 Svara

  Känner så igen mig i dina ord. Undviker verkligen att ”smitta ner” Linn. Magsjuka speciellt. Sist Linn var magsjuk vaknade jag av att hon låg på rygg och krampade med hela munnen full av spyor. Totalt oförmögen att kunna vända sig om, eller säga till. Livsfarligt.

  Så tråkigt med KNUT. Vi ligger oxå efter som det är nu, men pga Hampus op förra veckan. Håller med dig om att man bara vill få det klart!!!

  Kramar fina du!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna