VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mera vardag

Vi småfixar i tjejernas rum och det verkar uppskattat. Vi har köpt en tavellist från rusta att ha barnböcker på ovanför sängen, annars är det gammalt eller gåvor vi inreder med. Saga har fått upp intresset för böcker när de står på listen, kul! Visserligen samma 2-3 böcker hon roterar mellan men kul ändå. ”mamma läsa bok, mamma läsa bo,  mamma läsa bok…” tills mamma kryper upp i sängen och läser :)
De stänger dörren om sig och vill inte riktigt ha in mamma 😉  Jag försöker hålla låg profil men det är svårt.

image

Sängarna är sedan igår utrustade med EP larm. I natt är första natten de sover själva. Får se hur det går.

Det sover utan napp sen någon vecka tillbaka. Slutade tvärt utan problem när de glömdes på dags. Buslätt :-)

Vi har fått upp tavlorna och gjort veckodagarna. Nu fattas bilderna. Ändå gått ovanligt snabbt för att vara oss. Vi är rätt taggade och tror det kommer underlätta vardagen på sikt.

image

Lämnade in LSS ansökan igår, kontaktades idag och har tid nästa vecka. Ibland går det undan :-)

Logopeden från KNUT Utredningen ringde idag. Vi hade tid hos honom imorgon med båda barnen efter varandra. Han hade bollat med en av psykologerna och kommit fram till att det var bättre att han kom till fsk. Säkert utifrån Novas psykbryt i fredags. Förskolan kunde inte imorgon och då hade han en tid på torsdag istället. Mycket flexibel. Imponerande tycker jag!

Från att bara stå och trampa vatten kommer vi plötsligt vidare på alla plan. Lite medgång behöver vi för att orka. Jag mår inte toppen men gläds åt framsteg och min underbara omgivning!!


Kommentarer


  1. Anna 2013/11/13 on 16:15 Svara

    Camilla!
    Jag har sagt det förut men måste säga det igen; Du är fantastisk, ni bägge är fantastiska! Saga och Nova är utvalda för Er! De kunde inte ha haft bättre föräldrar än Er två!
    Följer med Er! Ha en bra fortsättning på hösten!
    Många kramar från ”gamla” grannarna i Alby/Anna m familj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna