VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På landet

I natt sov vi inte. Saga är sjuk men utan kramper!! Hosta och näsblod störde sömnen för henne och mig. Det var rena blodbadet hemma. Många vakentimmar men det är okej när det är ”vanliga” småbarnsproblem. Sömnen i övrigt är mycket bättre sen korrigering av sömnmedicin.

Nu är vi på landet och stänger för vintern. Utmanar Dravet som gärna visar sitt fula nylle på landet. Glada barn här som visar att vi vågade rätt. Även Saga har travat runt här trots att hon är sjukling. Så skönt att vara här.

Det är rörigt i mig. Oro och sorg. Utredningen känns så tuff. Fattar inte varför. Samma barn oavsett men ändå rädd vad för besked vi får.

Jag gillar inte att låsa mig vid datum när datumen är negativa men det blir lätt så. 7 oktober är ett sånt datum. Livet blev mörkare och mina egna resurser att vara stark krympte för var dag som gick efter det. Det blev bara värre med topp i december. Året i övrigt har varit förhållandevis lungt men jag har inte lyckats återhämta mig. Så mycket sorg och smärta som jag inte lärt mig hantera fullt ut än. Jag jobbar för livets ljusa sidor och försöker göra sådant som gör mig glad och samtidigt bearbeta det som är jobbigt. Inte tränga undan, måste våga prata! Ofta lättare sagt än gjort… En dag i taget.

image

image

image

Köra bil med morfar… :-)

image

image

image

image

image

image

image

image

image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna