VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Logoped

Vid treårskontrollen sa bvc-kvinnan jag glömt namnet på att eftersom vi har HAB fick vi välja själa om vi ville ha kontakt med logoped i kommunen också. Hade vi inte haft HAB hade hon velat skicka remiss direkt.

Jag tycker om HAB och TAKK-kursen var kanon. HAB gör massa bra och ger förskolan många verktyg. Vi har däremot inte riktigt känt att vi föräldrar fått tips från logopeden vad vi kan göra hemma mer än jobba med tecken och fortsätta bekräfta det barnen säger.
Frågade sist om de jobbade mer övergripande och mer mot förskolan och att den bvc remitterar till jobbar mer nära föräldrar och barn. Det tyckte hon inte. De gjorde samma sak.

Då bestämde jag mig för att testa den genom bvc för att se skillnaden och skillnad var det.

Nova var först ut och skrek mest. Saga var pigg och röjde så en nätgardin framför en spegel drog i golvet. Även själva hållaren som var fastskruvad lossnade…lite pinsamt.

Trots detta och trots en enda träff kunde hon se att Saga låg rätt mkt före Nova och flera konkreta tips hur vi ska utmana Saga och stötta Nova. Vi ska träffa logopeden utan barn på onsdag och Andreas ska också vara med. Hon är toppen. Känns bra!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna