VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tuff vecka.

Vi starta med två kramper för Saga. Feber och sjuka som provocerade. Den första kom på dagis vilket även var första på nya avdelningen. De var I från förra avdelningen som gjorde det mesta men S var också med för första gången, de fixa det bra!
Sprang från jobbet. Ambulans skulle ta en halvtimme på sig så jag var långt före. En halvtimme är ju galet! Jag avbokade den men funderar om inte dagis ska få ha syrgas på plats… Ren tur att det var en kramp utan andningspåverkan.

Lämnade alla papper framme på jobbet så gick tillbaka igen. Saga hos mormor dit Andreas var påväg. Så splittrad. På jobbet fick jag dödsbesked direkt när jag kom, en fd kollega. Påmindes återigen om att leva här och nu. Livet är skört.

Hoppar till när mobilen ringer igen. Sällan ringer den p.g.a. Kramp men jag har hjärnspöken. Hösten och infektioner är inte vår vän men vi fixar det. Snart Barcelona. Längtar och behöver det. Kroppen vill ha iaf ett par semesterdagar varje månad. Kan man jobba på de premisserna? Vet inte vad M tycker om det 😉 Inte så sugen på att hoppa i sommarkläderna däremot. Knappt något som passar. Baksidan av de antidepressiva men klart värt det. Hellre rund och lycklig :-) men helst inte i bikini :-)

image

Har varit på Hellenius hörna. Christin Meltzer var gäst, jättebra! Så glad för Rozi som får ut mig. Jag vill bara sova. Stängde i övrigt in mig hela helgen…

image

… Fast Tette, Johan och Dante frågade om de fick komma om de hade med fika. Svaret var JA

image

Sova under vagnen är mysigt.

image

image

Och i mattes knä :-)

image

Hon är så snabb att det blir suddigt…


Kommentarer


  1. Jenny 2013/09/27 on 05:37 Svara

    Stor stärkande kram <3 Ni har haft en tuff vecka. Jag hoppas det lugnar sig och att ni får en härlig hösthelg.

    • flersamhet 2013/09/27 on 06:50 Svara

      Tuff fast det inte varit massa kramper. Två förhållandevis två för bara ett av barnen och dessutom provocerad. Tycker ofta det är andra faktorer än de konkreta kramperna som är tuffa…så som rädslan som vi pratat om så många gånger. TÄnker på Er varje dag. Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna