VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dravetbarn

I det internationella forumen berättas hemska dravetupplevelser. Vardagsproblem, triggers och anfallsfrekvens långt över våra. Jag berörs och skräms över att de ska drabba våra hjärtan. Så förrädisk är sjukdomen att hur lungt det än är kan det vända på en sekund. Dravetbarnen som blivit änglar gör mig riktigt ledsen och ibland gråter jag trots att jag inte känner  familjerna eller har något annat gemensamt än dravetsyndrom.

Det finns något värre däremot och det är när Dravet hälsar på någon av ”mina dravetbarn”. Som jag känner. Eller i alla fall nästan känner. Då är jag riktigt, riktigt orolig. Har svårt att glädjas åt våra friska dagar när andra familjer kämpar mer än någonsin. Avskyr den här sjukdomen så fruktansvärt mycket!!

image


Kommentarer


  1. Jenny 2013/09/21 on 21:34 Svara
  2. Maria 2013/09/23 on 08:16 Svara

    Skickar lite kärlek via cyberspace. Hela familjen Majunie är hjältar och jag beundrar er allihopa. Glöm aldrig att ni är helt underbara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna