VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lata dagar

I onsdags på dagen upptäckte vi att Saga hade feber. Det är ganska ovanligt att vi upptäcker det utan kramp. Vi gav förstås febernedsättande och har fortsatt med det men febern försvinner inte och hon är medtagen. Det positiva är att hon bara har haft en endaste kramp och den varade under fem minuter. Kort för oss! Hon svarade på en epistatus, på senare tid har vi behövt ge två för att få stop på det. Den positiva sidan av diacomiten?

Trots feber och trots utlovat regn åkte vi till landet. Inte blivit mycket landet och hela familjen behövde avkoppling tillsammans. Sagas kramp kom på landet men vi kopplar det till febern, inte till de vanliga landet-kramperna. Hon betedde sig lite konstigt innan, sökte sig till Andreas som hon hade det på känn.

Nova har märkligt nog klarat sig från feber hittills och över två veckor utan något form av anfall. Bara det värt att fira 😀

Vi har haft sköna dagar på landet. Barnen gillar när det är folk i alla hus, de kan gå mellan famnar och rycka tag i en hand när de känner för det. Eftersom Saga är så dålig och mest har sovit kom vi inte iväg till sjön idag trots värmen men Nova och Emelie har haft kul i bassängen på tomten och åkt kana i vattnet 🙂

Vi är hemma från landet igen för imorgon åker jag till Södertuna slott och lyxar med syster och mamma. Onödigt att det ska bli sjukdom nu innan men Andreas, David och Emelie kommer hålla ställningen så kommer gå galant!
När jag och Andreas var på Södertuna i oktober fick vi hämta en dotter på Astrid 🙁 Gör ogärna om det.

Jag mår inte jättebra men tror och hoppas att ett dygn borta ska hjälpa mig. En bra avslutning på semestern. På måndag börjar Saga & Nova hos storbarnen. Vi kör mjukstart, börjar nio och är med båda två.

Visst är augusti en sommarmånad!? Det är inte höst än!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna