VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mera äventyr

Nova är helt tokig i flygplan så det passar rätt bra att vi bor där vi bor. Nu har hon fått åka med sin pappa till Arlanda. Vi tror att hon kommer bli överlycklig men vem vet, det kanske bara är högt upp i luften det e kul :-)

Saga fatta på nå vis att pappan och syrran skulle iväg. Storgrät och sa ”Saga med åka bilen”. Hon är inte alls imponerad av flygplan utan vill bara åka bil. Vi tror det är bra att de får göra saker själva ibland och Nova har dessutom blivit extremt mammig under ledigheten så hon behöver tid med pappa!

Saga fick istället inviga altanen och kanan vi fått av en granne
Hon blev nöjd snabbt. Altanen är underbar och precis som jag föreställt mig. Räcket är inte klart men det går inte att falla ut så barnsäkrat :-) altanen är nästan lika stor som min & Andreas första lägenhet :)

image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna