VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rapport om Diacomit

Det biter, gnäller och sover mer än vanligt men ser inte så där drogade ut som i julas. De säckade ihop lite vid höjningen i onsdags och fick den dimmiga blicken men vi sänkte även frisium och nu tycker jag de är bättre. Att de sover mycket kan bero på den enorma hettqn som är också. De har det tufft i värmen och blir rödblossiga men inte ett endaste anfall trots att vi varit ute mest hela tiden, lekt, hoppat studsmatta och plaskat i barnpoolen. Det är en vinst och visar ändå att medicinerna verkar vara på en okej dos.
De orkar inte vara igång så länge, inte ens när de är med ”barnen” men när det är näsan 30grader i skuggan är det jobbigt att ha roligt med. På kvällarna går humöret upp igen och de vill vara vakna och leka!

Det blir inge utflykter. Vi trodde vi skulle våga lämna Sthlm i år men det är för många status för det + laborerande med medicin nu under semestern. Vi tar det lungt på hemmaplan. Barnen kräver inte mer men föräldrarna är lite rastlösa, framförallt mamman 😛 Tur vi har trevliga människor i närområdet som bjuder på sommarnätter som uppskattas av både stor och liten!

image

image

image
Syns inte men Saga & Amanda myser :)

image


Kommentarer


  1. Jenny 2013/07/27 on 18:40 Svara

    Låter bra!! Hoppas det håller sig!!!!!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna