VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömn

För många månader av sömnbrist sätter spår. Framförallt med den psykiska påfrestningar två barn med Dravet syndrom ger. Jobbet har också rätt hög påfrestning även om det varit mitt andningshål och 8-17 jobbet oftast varit lättare än hemmajobbet. Tydligen är jag inte stålkvinnan sägs det. Igår däckade jag på dagen. Tre timmar sov jag totalt. Inte helt sammanhängande men nästan. Första gången sen barnen föddes tror jag som jag sov så länge. När jag vakna hade jag kunnat somna om… Men det gjorde jag inte och jag var faktiskt rätt pigg. På riktigt tror jag att jag skulle kunna sova/vila ett helt dygn. Jag är så slut. Och ledsen.


Kommentarer


 1. Jenny 2013/06/30 on 19:22 Svara

  Kraaaam!!!!!

  • flersamhet 2013/07/01 on 07:38 Svara

   <3

 2. Tracy 2013/07/01 on 20:51 Svara

  <3 kärlek till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna