VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kramp Kramp Kramp

Nu har även Saga haft sin debutkramp på dagis. Hon kräktes en massa så blev Astrid eftersom det är ökad risk för fler kramper om det är någon sjukdom. Inte magsjuk har det visat sig utan slem. Hon har varit hostig en längre tid men inte så att vi har reagerat nå extremt.

Måndagar har sedan januari varit mina Stockholmsdagar. Jag har läst en kurs i baspsykiatri. Idag var det sista gången och tenta. Därför var det Andreas som åkte ni. Han var dessutom ledig idag så snabbt på plats på dagis.

Jag hatar att vara i stan bland massa folk när jag får sådana här besked. Jag behöver några minuter ensam i lugn. Landa & smälta och sen fixar jag det. Idag kom det dessutom sms om fler kramper :/ Innan tentan (som inte alls var speciellt stor eller avancerad!) så spelade Dave som brukade sitta på Drottninggatan förut. Nu är han ju visst nästan känd och har ”riktiga” spelningar. Älskar hans röst. Dave körde gamla klassiker som i sig framkallar känslor. Jag hade lätt kunnat börja gråta där och då. Sen kom då tentan och då skulle mobilen av helt förstås och jag fick inte tag i Andreas ens via sms. Trodde jag skulle spy. Blev riktigt rädd att det var illa med Saga. Clover ligger färsk i minnet.

Det var det ju även illa ett tag. Det var ca 15 personer som jobbade med henne i akutrummet varav fem läkare. Fick en kort rapport innan iaf att hon för tillfället inte krampade och andades själv. Det var tillräckligt för att jag iaf skulle genomföra tentan. Vi får se om jag samlade mig nog för att fixa det. Jag är ju duktig på slarvfel med så inget är självklart men några frågor var iaf löjligt enkla så jag har inte noll rätt 😉

Saga har haft totalt 4 anfall idag hittills. Hon hamnade på BIMA efter akuten. Jag åkte in när jag var klar i stan och hon var tillräckligt vaken för att vara glad att se mig 😀 Många ryck i armarna men inga fler regelrätta anfall medan jag var kvar. Hon blev faktiskt lite piggare till och med och flyttad till avdelning q82. Där är hon nu med sin pappa. Stor risk för fler anfall. Crp är inte så högt, fanns tecken på lunginflammation enligt röntgen men knappast bakteriell eftersom det var lågt crp. Odlingar är tagna med, inga svar än vad jag känner till. Fruktansvärt jobbigt att åka ifrån de dimmiga ögonen men jag fick åka hem till min stjärna som var på strålande humör 😀

image


Annons

Kommentarer


 1. Maria 2013/05/27 on 20:56 Svara

  <3

  • flersamhet 2013/05/28 on 21:00 Svara

   <3

 2. Maria 2013/05/27 on 20:59 Svara

  Nej så tråkigt. Många kramar.
  Tänk att ni trots oroligheter med barnen och vistelese på sjukhus kan sprida glädje med era foton. Ni är så fina och underbara!

  • flersamhet 2013/05/28 on 21:01 Svara

   Tack snälla!
   Många kramar <3

 3. Jenny 2013/05/27 on 21:13 Svara

  Älskade lilla barn. Kram till er!!

  • flersamhet 2013/05/28 on 21:01 Svara

   Ja visst är de tungt o trist med de här kramperna :-(
   Kramar!

 4. Nettan 2013/05/27 on 22:09 Svara

  Älskade ni! Jag försöker föreställa mig det ni tvingas uppleva och jag saknar ord. Ni är beundransvärda. Verkligen. Du skriver så bra Camilla. Tack för att du väljer att dela detta med oss. Jag ber till högre makt att hela familjen snart är tillsammans igen. Jag vet att ni får den bästa tänkbara vården men jag önskar att ni inte behövt bli de experter ni blivit pga av alla gånger ni behövt åka in… Mina tankar går till er alla ikväll och många gånger per dag. Jag hoppas ni vet och känner att vi är många som värnar om er och er berättelse lämnar ingen oberörd.. Många många kramar

  • flersamhet 2013/05/28 on 21:03 Svara

   Nettan!! Tack snälla för dina fina ord. Utan vår omgivning, stöttande ord och bloggens möjlighet att ventilera hade vi aldrig orkat.
   Många kramar

 5. Sandra 2013/05/28 on 06:51 Svara

  Lilla fina! Det är tufft att vara mitt upp i det men så otroligt jobbigt att inte vara på plats, att inte med egna ögon se.
  Hoppas det gick bra på tentan
  Stor kram

  • flersamhet 2013/05/28 on 21:04 Svara

   Sandra, ja verkligen.
   Du vet. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna