VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stora barn

Våra flickor flyttar till större avdelning efter semestern.  I dagsläget har vi tre roterande resurser så en person är ”ledig” från Saga & Nova varje dag. En av de här tre följer med till nya avdelningen och det är vi förstås jätteglada över!! Dessutom känns de nya pedagogerna jättebra så vi är superglada :)

Jag tror det blir väldigt bra för tjejerna att komma bland äldre barn istället för att själva vara bland de äldsta i gruppen. De kommer växa och lära sig massor. De är redan nu en hel del på Raketen för att vänja in sig. I morse innan resurserna kommit följde jag efter Saga, gick inte mer n en minut och sen var Nova borta. Inomhus men ändå panik. Man måste verkligen vara en per tvilling i de där lokalerna. Hittade Nova inne på raketen. Hon hade ryckt tag i en av hennes blivande pedagoger och velat gå in till raketen :) Redan trygg.

Igår kom EP-sköterskan och informerade om epilepsi och jag & Andreas var med och kompletterade om Dravet fast vi redan berättat en hel del om det vi info-mötet för ett par veckor sedan. Det blev väldigt bra. Jag blir lite rörd av att så många satt runt ett bord och engagerat lyssnade och ställde frågor om saker som bara rör mina barn. Bra frågor hade de förberett och printat ut informationen från socialstyrelsen och gjort en pärm. De känns genuint intresserade vilket förstås direkt bygger trygghet i oss. Det kommer att vara fem olika personer som kan vara resurser och ett schema kommer att göras veckovis så både vi och personalen vet vad som gäller för vem. Tror det blir väldigt bra. I augusti är det dags.

 

En oerhört tung sak är att ett dravet barn har avlidit. För drygt en vecka sedan fick Clover en jättekramp och vaknade inte efter det. Mamman skrev så fint att Clover fick vingar i morse. Det här är så svårt. Vad oviktigt det känns då med tre oskrivna utredningen, ett rörigt aktskåp och lista på dåligt-samvete-saker som borde varit gjorda. Oviktigt.
Lev nu. Lev idag! Frisk som sjuk!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna