VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nova mår bra men operationen gick inte alls som planerat

När de skurit upp henne och tittat in i porten så hittade de massa illaluktande och brun sörja som inte alls ska vara där. Det var en massa var som låg där och frodades. Detta innebar att de enbart kunde ta bort porten men inte sätta i en ny. Skulle de sätta in en ny så är det 50/50 på att bakterierna skulle bygga vidare på andra sidan. Vilket är den platsen där den nya porten kommer att sitta. Och när man väl varit där och bråkat så är den venen lite förbrukad. Så nu väntar en antibiotikabehandling för att bli av med dessa bakterier som de tagit prover på för det vet så klart inte än vad det är. Det positiva med detta är att denna bakterie som inte visat sig i några prover, är att den kan vara orsak till att hon har fler anfall än Saga. 

Nova har hur som helst varit helt fantastisk under dagen. Inte gnällt alls över att hon är hungrig eller törstig. Hon har påpekat några gånger att hon är törstig och anser att Moster ska komma med en tårta till henne men inget gnäll alls.

Efter operationen har hon sovit, vaknat och druckit lite vatten och sedan somnat om igen.

Under tiden hon var sövd och de tog ur porten satte de in en ny infart i ljumsken så att hon har under antibiotikakuren och ifall hon skulle krampa.

Vår grymma kirurg M har även jouren ikväll så han ska komma upp sen och berätta hur vi ska lägga upp allt nu. Ett tag så var NY-resan i fara men han kollade ifall den skulle kunna genomföras och han såg inga problem med det.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna