VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Operation imorgon

Vi har haft bra dagar.

I onsdags var det dags för lyx. Barnvakt. Middag. Skjuts hem från fondueboden.  Det är så fantastiskt underbart lyxigt så jag kan inte ens sätta ord på det. Att få sitta med Andreas i lugn och ro och prata och dessutom känna fullständiga trygghet. Så viktigt!.

I fredags firades mormor. Det är dit Saga & Nova vill hela tiden, förutom till Tiiiinaaaa, så de var nöjda! Och vi med :) Nova hade hög feber på fredagskvällen igen, 39, 2. Andreas som gått hem tidigare med barnen messade hem mig och trodde på kramp. Det kom aldrig någon, stesoliden hjälpte!!

Minna & Lucas var hemma hos oss igår hela dagen lång.  Trots att det var hundra år sedan vi sågs hittade barnen varandra samma sekund de öppnade dörren. Det hade stort utbyte av varandra.  Nova hade fortfarande lite feber och hon var dimmig ibland men lekte på. Det var lagom med bara ett barn extra hemma och hon är klok och går och vilar när hon behöver. När barnen slocknat fick mammorna lite tid att sitta i soffan med och inte bara på golvet i lekrummet 😉

Idag var det roligare väder och två pigga barn så efter tråkstäd och flyttlådepackning så vandrade vi till mormor o morfar. Där har det också lekts med kompisar. Länge var vi ute. Inte tillräckligt länge enligt Saga & Nova men jag tror inte våra utebarn kan bli helt nöjda. Saga gick med på att sätta sig i vagnen först när hon blev lovad ägg direkt när vi kom hem…(!) Hon tryckte i sig två stycken jättesnabbt 😉

Nu är det tyst och stilla här igen. Andreas och Nova är på Astrid. Det är operation i morgon vid lunchtid, vi tror och hoppas att den kan genomföras trots febertoppar i helgen. De ska ta prover.  Avdelningen hade fullt men de har trollat med knäna igen och ringde tillbaka till oss och sa att Nova var välkommen :) Andreas har jobbat 13h pass både lördag och söndag. En lycklig och mallig Nova följde med den saknade pappan till bilen ikväll. Saga som inte sovit alls på dagen var trött efter all utelek så hon hade redan slocknat och det var nog tur.

Jag är sjukt nervös. Det är hemskt att inte vara med. Jag vill vara där. Känns värre denna gång än förra. Vet inte varför. Jag tror detta påverkat mig hela veckan för jag har varit pressad och har egentligen inte mer belastning på jobbet nu än tidigare. Gjort onödiga fel och varit allmänt förvirrad. Jag är även pressad inför resan. Åka ifrån tjejerna. Jag är inte det minsta orolig över att de kommer ha det bra och jag vet att jag inte kan göra ngt bättre. Jag är helt trygg med säkerheten men det är läskigt att vara långt borta både jag och A och flera nätter. Tror det släpper när jag sätter mig på Arlanda. Sen räknar jag med att komma hem som mig själv!

 

Inga nyheter är goda nyheter, angående operationen. Planeringen är att jag ska på TAKK imorgon kväll som vanligt och det är inte troligt att Nova får komma hem imorgon eftersom operationen är rätt sent. Andreas har med sig datorn så kanske bjuder han på ett inlägg :)

image

Saga idag. Höll på länge. Vet inte att någon har visat henne boll och klubba men hittar hon en kratta och en stor boll så spelar hon. Nu fanns det till och med riktig klubba.

image

Lucas & Nova igår

image

Min fina man i onsdags. Vi hade telefonförbud på fondueboeden :)

 

 


Kommentarer


  1. Jenny 2013/04/15 on 05:35 Svara

    Lycka till med op idag!! Kommer tänka på er!! Kramar!!

  2. Tina Segerberg 2013/04/15 on 12:04 Svara

    TÄNKER PÅ ER!!!!

    Och hos Tina brukar Saga alltid spela med boll och klubba, eller med boll och flugsmällare, när vi är inomhus, det går också bra. Nova är inte lika intresserad…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna