VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inställd OP

För riskfyllt p.g.a. senaste veckans sjukdom. Narkos och kirurg satte sig tillsammans och pratade och kollade journaler och då tyckte de gemensamt att risken att dra en slang ur hals vid slem var för stor.

Ny operation bokad till 15 april.

Andreas är kvar på sjukhuset. De har försökt spola porten för att få den användbar de här drygt två veckorna. Sanningen är ju att porten inte känts trygg sen okt/nov då den började strula men nu är hon på en kiriurgavdelning och där släpper man ogärna en patient som inte är ”klar”. Nu har hon Aktilys i som helst ska sitta två timmar men det har kommit överrens om 1h. Vi får se 18.45 om detta har hjälpt. Annars får Nova åka hem utan en helt fungerande port, annars åker hon hem med en fungerande port men som ändå kanske inte fungerar om hon krampar om ett par dar…Den ska ju bytas av en anledning…

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna