VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRE dagar innan våldsamt slagsmål

Dagis och andra barn behövs. Idag tyckte de inte om varandra längre. Det har bråkats och slagits vilt här hemma. Tjejerna har inte varit bara hemma den här veckan även om det har varit väldigt lugnt. Några personer är det även som vågat sig hit. Tillräckligt har det tydligt inte varit iaf för de hade som sagt ledsnat på varandra rejält idag ;P Hela dagen var lika enligt Andreas som hade eftermiddagspasset 😛

Jag var hemma och vabbade på förmiddagen och det var segt. Barnen tjafsade och jag visste hur mycket som väntade på kontoret. För att få tiden att gå packade jag en flyttlåda med kläder som jag inte lär använda. Förmodligen är det en sån låda som man aldrig ska öppna igen utan snarare kasta bort 😉
Saga hjälpte mig och ett tag var det lika mycket som kom i som for ur igen men hon var iaf nöjd en stund.

Nova har slutat hosta och ingen feber men sover mer än normalt. Astrid tyckte iaf att hon var frisk nog för operation. Hon har operationstid nummer två imorgon och då får man inte sova där natten innan. Eftersom det är fasta som gäller på morgonen och båda våra barn vill äta helst flera frukostar, luncher och middagar så kändes de sådär kul att Saga skulle få äta och Nova inte…Vi hade tur, de ringde och sa att de gjorde ett undantag. Nova fick komma in ikväll så nu är Andreas och Nova där och jag och Saga här. Splittrad familj igen men iaf planerat den här gången. Nervöst är det även om operationen inte är stor. En operation är alltid en operation. :/ Min lilla stjärna.

Saga och jag tog en promenad ikväll, ny kvällsrutin enligt Saga. Inget krampande denna gång! Hon har inte verkat direkt sjuk alls, inte som Nova iaf. Skulle vilja veta om det var en oprovocerad kramp igår eller om hon har en släng av Novas virus. Imorgon lämnar jag henne på dagis iaf. Hon har varit för frisk för att vara hemma så det behöver hon!

Flitigt skrivande här på bloggen nu och jag ska försöka uppdatera imorgon med efter op eller få Andreas att bara skriva några rader och säga att allt är ok.

 

 

image

Nåååååånnaaaaa


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna