VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukstuga.

Novas andning blev sämre idag. Saturation nere på 83 men samtidigt var allmäntillståndet bättre än igår.
Innan julafton missade vi att Saga fick lunginflammation. Vi är vana vid kris och åker ambulans när barnen krampar länge eller helt slutar andas. Annars åker inte vi till akuten. Vården finns för mildare saker än så men hur ska man veta när det är dags :-\
Novas andning är rosslig precis på samma sätt som Saga var i julas. Saturationen skrämde oss inte eftersom Nova hade fin färg och trots allt var vaken. Andreas ringde vården för att rådslå. Vårdcentralen hade så mkt kö att det inte gick att stå i kö… Närakuten hade ingen barnläkare och tyckte det krävdes Astrid bedömning. Det tyckte inte riktigt vi men vi vill ju inte missa en till lunginflammation. Så Andreas och Nova åkte. Vänster sida är rosslig och man diskuterade röntgen. Det blev inte så denna gång utan ett par vändor ventolin som bättra på saturationen. Sen åkte de hem! Kanske slipper hon lunginflammation när hon fått inhalera.
Nova är fortfarande hostig och rosslig. Hon blir hemma hela veckan i hopp om att hon ska vara frisk nog för operation på torsdag.

Jag och Saga passade på att promenera. Saga är jätteduktig på att gå långt! Fast inte alltid dit jag vill… Vi lekte även i lekpark, knåda lera hemma och dansa till Mora träsk. :) Mysigt! Fast ärligt talat har det varit en kaos eftermiddag och vi missade takk men mamma-saga tiden var mysig :)

image


Kommentarer


 1. Tracy 2013/03/25 on 21:01 Svara

  Hoppas skruttan blir bättre!
  <3

  • flersamhet 2013/03/25 on 22:23 Svara

   Ja!

   Vi såg verkligen fram emot våfflorna.
   Har ju också liten påse kläder (ink mössor som ja inte vet om de passar) + present till Claes.
   :-\

   KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna