VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Proppmätt!!

Vi har varit på middag hos Dalvik. Grillat vildsvin med hasselbackspotatis och bea. Kladdkaka till efterrätt. Allt perfekt. Vi är hemma nu men fortfarande så mätta att de gör ont i magen. Sjukt gott och trevlig. Tjejerna hade kul. De e ju inte sådär att de sitter still så länge…men hur många 2åringar gör det. De var på bra humör och Saga sa två nya ord ”bröd” och ”släcka”. Tror inte vi hört det förut. Kul att de utvecklas!!
Barnen somna 22.30 men då däcka de verkligen och det gör jag med snart. Tuff vecka med enbart dåliga nätter. Kanske har vi lyckats köra slut på dem ikväll så de sover i natt. De får vakna tidigt om de bara sover! Resten av helg blir lugn och fix hemma. Knappt varit hemma sen innan sommaren eftersom De varit så mkt landet så ligger efter med allt och lite till…

Fortfarande krampfritt efter vaccin…tror ni vi klarar det? Håll en tumme…

Kram och God Natt

image

image

image

image

image

image

image


Annons

Kommentarer


 1. Solveig Hultgren 2012/09/29 on 21:01 Svara

  Jag håller alla tummar och tår . Kram

  • flersamhet 2012/09/30 on 07:58 Svara

   Tack Solveig!! <3

   Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna